top of page

+40314336960

  • Whatsapp
  • TripAdvisor
  • Facebook
Poza scriitoruluiHotel Peștera

Team building-uri la Hotel Peștera: Relaxare și Aventură în Bucegi

Tu știi care-s cele mai distractive pauze atunci când ești la serviciu? Îți spunem noi: Team building-urile!

Situat în pădurea Cocora, din inima munților Bucegi, hotelul Peștera oferă toate facilitățile nu doar pentru vacanțe relaxante, departe de haosul urban, ci și pentru team building-uri memorabile, menite să ofere un boost de energie, să stimuleze creativitatea și să îmbunătățească comunicarea.



Spațiul generos din Cabana Veche permite desfășurarea de conferințe, evenimente corporate, team building-uri sau petreceri private, fiind un colț de business încărcat de istorie. Parte din vechea Cabană Peștera ce a fost construită în anul 1940 și care a beneficiat recent de renovare, salonul multifuncțional are o capacitate de 70 – 80 de persoane, ce se poate transforma atât într-un spațiu organizat, formal, cât și într-unul mai relaxat. Este dotat cu videoproiector, ecran de proiecție, microfon, instalație de sunet, flipchart, markere și acces la Internet prin Wi-fi, și poate fi configurat sau adaptat după cerințele și nevoile organizatorului: amfiteatru, classroom, U-shape sau boardroom.

Pachetele noastre corporate pot oferi și soluții complete de conferință ce includ mese, coffee-break-uri și servicii personalizate, căci ne mândrim cu o echipă de oameni dedicați și pasionați care cred cu tărie că nimic nu este imposibil atunci când vine vorba despre satisfacția oaspeților ce ne calcă pragul.



Oaspeții noștri au fost răsfățați cu cele mai aromate și echilibrate vinuri, au savurat preparate tradiționale, și-au descoperit creativitatea în cadrul diferitelor ateliere tematice și au socializat și cântat în jurul focului de tabără.

De-a lungul timpului am întâmpinat sute de grupuri pregătite pentru aventură. Am fost martori la întreceri care mai de care mai ieșite din comun, am participat activ la sesiuni de brainstorming, am ținut scorul în diferite competiții și am organizat concursuri pe eco-patinoar. Am urmărit curioși tot feluri de treasure hunt-uri, am stat cu sufletul la gură când în parcare se desfășurau curse cu mașinuțe confecționate de către participanți și am admirat machete de toate felurile. E tare fain să fii martor la modul în care înfloresc echipele atunci când își pun la bătaie vitalitatea și creativitatea.

Spațiul generos din Parcul lui Andrei le-a permis să organizeze picnicuri distractive, iar prietenii de la Salvamont Dâmbovița ne-au susținut și ne-au acompaniat pe trasee, cele mai reușite drumeții din viețile noastre! Să nu uităm de petrecerile cu DJ în care s-a dansat până spre dimineață!


Știați că în drum spre Cascada Doamnei veți trece peste un pod amenajat de oaspeții noștri în cadrul unei activități de team building? Acesta a fost realizat în colaborare cu echipa Salvamont Dâmbovița și, bineînțeles, cu aprobarea Parcului Natural Bucegi. Este traversat zilnic de turiști încă din 2018 și adună cele mai multe fotografii de pe traseu.




Dacă vă doriți un team building la înălțime pentru echipă voastră, vă așteptăm cu brațele deschise aici, în Parcul Natural Bucegi, cu susurul Ialomiței în surdină, unde liniștea se trăiește și productivitatea crește!

Semnat,

Furnizorii de Fericire

181 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Comments


bottom of page