hotel-pestera-gourmet-terasa la soare

Terasa La Soare

Terasa La Soare, cu acces de la nivelul  Recepției 

 

Invitație în Foișor

FOIȘORUL, este un restaurant în aer liber fiind locul favorit pentru grupurile de clienți care preferă o cină tradițională. Este un loc unic, unde poți savura delicioasele mâncăruri tradiționale aburinde, preparate direct pe grătar sau la proțap, chiar dacă este o seară răcoroasă de munte.

Foișorul are încălzire "în aer liber". Tot aici avem posibilitatea să organizăm un foc de tabără care vă oferă un final spectaculos pentru o seară extraordinară. Programul este până la ora 23.00

Exclusiv pentru grupuri organizate.

hotel-pestera-gourmet-invitație în foișor
hotel-pestera-gourmet-cabana veche

Cabana Veche

Cabana Veche este partea rămasă din vechea Cabană Peștera, construită în anul 1940. În prezent, aici se află un salon multifuncțional, ideal pentru conferințe sau petreceri private

 

Meniu

Cafe-Bar

În holul de la Recepția hotelului veți găsi  Cafe-Barul de zi unde vă oferim un bogat meniu de băuturi.

Un minunat loc de relaxare și un excelent loc pentru socializare. Deschis între 11.00 - 23.00

Meniu
hotel-pestera-gourmet-cafe-bar
hotel-pestera-gourmet-restaurant 1610

Restaurant 1610

Restaurant 1610 vă oferă mâncăruri românești gătite cu multă pricepere de către echipa noastră de bucătari. Pâinea este proaspătă, facută în casă, în fiecare zi. Pentru că prospețimea este o obligație în gastronomie, folosim cele mai alese produse și ingrediente. 

Restaurantul  are o capacitate maximă de 120 persoane. Micul dejun se poate servi zilnic între orele 8.00 și 10.30, Prânzul de la ora 12.30 la ora 15.30 și Cina de la 18.30 la 21.30.

Meniu